torsdag den 23. juni 2011

Pizza Snegle

Se opskriften på Pizza Snegle i kommentarene.

Velbekomme.

PS. Denne ret er nummer 5 i vores indlæg.

1 kommentar:

  1. Ingredienser: Til dejen:
    41.67 gram Gær
    3.33 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
    1 spsk. 15 gram
    1 dl. 100 gram

    3.33 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
    1 spsk. 14 gram
    1 dl. 90 gram

    Beregnet ud fra vindruekerneolie.

    I stedet for vindruekerneolie kan bruges anden smagsneutral olie.
    0.83 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
    1 spsk. 12 gram
    1 dl. 80 gram

    500 gram Pizzamel AMO * 1 tsk. 3 gram
    1 spsk. 9 gram
    1 dl. 60 gram

    1 tsk. 3 gram
    1 spsk. 9 gram
    1 dl. 60 gram

    Til fyld: 1 tsk. 3 gram
    1 spsk. 9 gram
    1 dl. 60 gram

    2.5 dl. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
    1 spsk. 35 gram
    1 dl. 140 gram

    166.67 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 200 gram.
    166.67 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
    166.67 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
    1 spsk. 3 gram
    1 spsk 10 gram
    1 dl. 40 gram

    1.67 tsk. Oregano, tørret *

    Dejen:
    Smuldr gæren i en stor skål
    Kom det lunkne vand i skålen. Rør.
    Kom olie og salt i skålen. Rør.
    Kom lidt efter lidt melet i skålen. Slå og ælt dejen godt.
    Ælt dejen færdig på bordet.

    Rul dejen ud til en firkant.

    Fyldet:
    Kom tomatpureen i en lille skål.
    Pil løget og riv det. Kom det i tomatpureen. Rør det godt sammen.


    Hæld tomatpureen på dejen og smør den ud.
    Skær skinken i terninger og kom den på dejen.
    Drys osten over skinken.
    Drys oregano over osten.
    Rul dejen sammen til en pølse. Skær den i tolv skiver.

    Læg bagepapir på en bageplade og tænd ovnen til 200 grader.
    Sæt pizzasneglene på bagepladen.
    Læg en plasticpose over sneglene. Hæv i 15 min, gerne længere tid.
    Bag pizzasneglene øverst i ovnen i 12-15 min.

    Tag pizzasneglene ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.
    Der er til 20 Stk.

    Velbekomme
    Kilde:Alletiders Kogebog

    SvarSlet