Ingredienser: Mel 125 g Mælk 3 dl æg 2 stk salt 1/4 ts. fedtstoffer 30 g
) Rør mel og mælk til jævning. 2) Pisk æg og salt i. 3) Opvarm fedtstoffet på panden og bland det i dejen. 4) Tag panden bort fra varmen og kom dej på (ca. 3 ss). Lad det løbe ud over panden til den dækkes. 5) Bag pandekagen over jævn varme til dejen er stivnet og kanten er begyndt at blive lysebrun. 6) vend pandekagen og bag den på den anden side. 7) Bag de næste pandekager UDEN ekstra fedtstof.
Ingredienser: Mel 125 g
SvarSletMælk 3 dl
æg 2 stk
salt 1/4 ts.
fedtstoffer 30 g
) Rør mel og mælk til jævning.
2) Pisk æg og salt i.
3) Opvarm fedtstoffet på panden og bland det i dejen.
4) Tag panden bort fra varmen og kom dej på (ca. 3 ss). Lad det løbe ud over panden til den dækkes.
5) Bag pandekagen over jævn varme til dejen er stivnet og kanten er begyndt at blive lysebrun.
6) vend pandekagen og bag den på den anden side.
7) Bag de næste pandekager UDEN ekstra fedtstof.
Velbekomme
Kilde: Alletiders Kogebog