Ingredienser: Dej: 3 dl. Vand 1 tsk. 3 gram 1 spsk. 15 gram 1 dl. 100 gram 50 gram Gær Salt 1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram 1 dl. 80 gram 0.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram 1 spsk. 14 gram 1 dl. 90 gram Beregnet ud fra vindruekerneolie. I stedet for vindruekerneolie kan bruges anden smagsneutral olie. 600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram 1 spsk. 9 gram 1 dl. 60 gram 1 tsk. 3 gram 1 spsk. 9 gram 1 dl. 60 gram Fyld: 1 tsk. 3 gram 1 spsk. 9 gram 1 dl. 60 gram 1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g. Oregano, tørret * Basilikum, tørret * Salt 1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram 1 dl. 80 gram Peber 200 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram. 100 gram Revet ost, mozzarella 45+ Dej:Æltes sammen og hæver ½ time. Rulles ud og lægges på bradepande.Fyld:Dette røres sammen og lægges på dejen, revet mozarella over. Bages i forvarm ovn ved 235 grader C i ca. 17 min. VelbekommeKilde: Alletiderskogebog
Ingredienser: Dej:
SvarSlet3 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Beregnet ud fra vindruekerneolie.
I stedet for vindruekerneolie kan bruges anden smagsneutral olie.
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
Fyld: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
Oregano, tørret *
Basilikum, tørret *
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber
200 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
100 gram Revet ost, mozzarella 45+
Dej:
Æltes sammen og hæver ½ time. Rulles ud og lægges på bradepande.
Fyld:
Dette røres sammen og lægges på dejen, revet mozarella over.
Bages i forvarm ovn ved 235 grader C i ca. 17 min.
Velbekomme
Kilde: Alletiderskogebog