torsdag den 23. juni 2011

Hjemmelavet Pizza

Hjemmelavet Pizza:
Se opskriften på det i kommentarene.

Velbekomme.

1 kommentar:

  1. Ingredienser: Dej:
    3 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
    1 spsk. 15 gram
    1 dl. 100 gram

    50 gram Gær
    Salt 1 tsk. 4 gram
    1 spsk. 12 gram
    1 dl. 80 gram

    0.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
    1 spsk. 14 gram
    1 dl. 90 gram

    Beregnet ud fra vindruekerneolie.

    I stedet for vindruekerneolie kan bruges anden smagsneutral olie.
    600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
    1 spsk. 9 gram
    1 dl. 60 gram

    1 tsk. 3 gram
    1 spsk. 9 gram
    1 dl. 60 gram

    Fyld: 1 tsk. 3 gram
    1 spsk. 9 gram
    1 dl. 60 gram

    1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
    Oregano, tørret *
    Basilikum, tørret *
    Salt 1 tsk. 4 gram
    1 spsk. 12 gram
    1 dl. 80 gram

    Peber

    200 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
    100 gram Revet ost, mozzarella 45+

    Dej:
    Æltes sammen og hæver ½ time. Rulles ud og lægges på bradepande.

    Fyld:
    Dette røres sammen og lægges på dejen, revet mozarella over.

    Bages i forvarm ovn ved 235 grader C i ca. 17 min.

    Velbekomme
    Kilde: Alletiderskogebog

    SvarSlet